arhiva

Priručnik za početnike

O nama


Stranica Aquariss.net plod je ljubavi dvoje zaljubljenika u akvaristiku.
U njen kod utkali smo dugogodišnje akvarističko iskustvo i mjesece istraživanja kako bi stranicu obogatili što kvalitetnijim sadržajima. Nakon višemjesečnog cikliranja, stranica je 11.02.2011. godine uspješno započela s radom.

Naši ciljevi

Cilj nam je promovirati akvaristiku, kako kroz informativne sadržaje same stranice, tako i kroz druženje i međusobnu izmjenu iskustava akvarista.
Početnicima želimo pomoći da usvoje znanja potrebna za uspješno pokretanje i održavanje akvarija, a naprednije informirati kroz sadržaje koji će im omogućiti daljnje napredovanje na području znanja i razumijevanja akvaristike.

Naše želje

Svjesni smo da kod nas, a pogotovo u svijetu, postoji mnogo različitih internet stranica srodne tematike. No, nijednu od njih ne doživljavamo konkurentnom jer se svaka od njih na svoj način, svojim stavovima i različitim gledištima bavi akvaristikom.
Naša je želja svojim višegodišnjim iskustvom pružiti pomoć i podršku našim članovima i posjetiteljima te akvaristiku dovesti na zasluženi, ozbiljniji nivo od samog hobija.


Želimo vam ugodno druženje i surfanje ovim stranicama!


Vaš Aquariss.net


povratak na početnu stranicu

web prijatelji

aquariss forum